O nama

Play Garden logo

Škola stranih jezika je nastala 2002. godine. Zvezda vodilja u tom trenutku bila je i ostala da se razlikujemo od drugih po načinu predavanja i približavanju stranih jezika svakom polazniku. Sve ove godine koje su protekle su iz dana u dan donosile novu ideju gde su polaznici na neki način kreirali i samu školu.

Razlikujemo se od drugih – mi smo prva škola stranih jezika koja je uvela interaktivni sistem (INTERAKTIVNE TABLE, kompjuteri, projektori), didaktički materijal, sredstva i opremljenost učionica su na visokom nivou, programi koji se rade olakšavaju sam rad, proces učenja, kako stručnom timu koji predaje tako i polaznicima koji svakodnevno aktivno učestvuju u procesu edukacije.

Svi polaznici su podeljeni po grupama od 5 do 8 i po nivou znanja uz mogućnost prelaženja na viši nivo obrazovanja ukoliko se za to javi potreba u samom radu.

Svaki trenutak u našoj školi maksimalno je posvećen polazniku gde se trudimo da uz prijatnu atmosferu svima omogućimo najbolji, najadekvatniji način učenja.

Comments are closed.